Spoznali smo, da za učinkovito uporabo deževnice rabiš kaj več kot le rezervoar. Armexovi fantje ste nam svetovali in obrazložili delovanje celotnega sistema zbiranja in izrabe deževnice. Zdaj skoraj ne uporabljamo več vedno močno klorirane vodovodne vode. Čeprav smo Štajerci, smo zdaj s stroški za vodo varčni bolj kot Gorenjci :).

Peter, Slovenske Konjice

Ni ga čez dober nasvet. Tudi mi smo mislili, da vemo vse o čistilnih napravah pa se je izkazalo, da če bi kupovali in vgradili po naši “kmečki pameti” bi si nakopali precej težav, stroškov, na konci pa verjetno kupili novo. Hvala Armexovci, ker ste bili tako potrpežljivi z nami in pripeljali projekt do konca po vaših standardih. Imeli ste prav.

Jože, Kranjska Gora

Moja parcela ni dopuščala dostopa s težkim tovornjakom za vgradnjo betonske čistilne naprave. Zato smo izbrali po moje najboljšo čistilno napravo iz iz umetne mase, Graf one2clean. Vgradili smo povozen rezervoar, dobili 3 leta garancije na elekrične dele, ki je ne ponuja nihče, na koncu pa so skupni stroški bili celo nižji kot če bi kupovali težko betonsko izvedbo.

Franc, Moravče