Video

Vgradnja in delovanje sistema za deževnico

Sistem za zbiranje in uporabo deževnice vam prihrani do 50% pitne vode. Pri uporabi deževnice varčujete pri družinskem proračunu in varujete okolje. Z uporabo deževnice za splakovanje stranišča, pralni stroj, pranje avtomobila, namakanje vrta, prihranite dragoceno pitno vodo. GRAF naprava za uporabo deževnice je zanesljiv del moderne hišne tehnike. Zahvaljujoč preverjenim in varnim komponentam vas naprava ob minimalnem vzdrževanju oskrbuje s povsem čisto vodo, brez vonja.

Odvzem deževnice iz zbiralnika

Rastline ljubijo deževnico. S sistemom za zbiranje in uporabo deževnice za zalivanje vrta, pranje avtomobila, čiščenje, lahko uporabite to vodo zastonj in kadarkoli. GRAF ponuja veliko elementov za enostaven odjem vode kjerkoli na vrtu. Prepričajte se sami z ogledom videa.

Montaža nadzemnega zbiralnika deževnice

GRAF ponuja okrasne zbiralnike v več kot 50 barvah in oblikah. Okrasni zbiralniki so lepa alternativa tradicionalnim posodam za zbiranje deževnice. Ta video prikazuje, kako enostavna je priključitev nadzemnih rezervoarjev, na kaj morate biti pozorni in kako povezati rezervoar s padno cevjo žleba preko filtra.

Vzdrževanje sistema za uporabo deževnice

Naprava za uporabo deževnice prihrani v gospodinjstvu do 50% pitne vode in tako varuje okolje. Koliko časa je potrebno za vzdrževanje takšne naprave? GRAF naprave za uporabo deževnice so tako konstruirane, da je potrebno kontrolirati le malo elementov. GRAF ve, da je vaš čas dragocen.

Kaj se zgodi, ko je rezervoar prazen?

Uporabniki vode v hiši so oskrbovani z vodo preko ločenega sistema cevi. GRAF Aqua-Center-Silentio krmili napravo za uporabo deževnice povsem avtomatsko in ves čas nadzoruje nivo vode v zbiralniku. Če je zbiralnik prazen, sistem po potrebi takoj napolni cevovod s pitno vodo. Pri izpiranju straniščne školjke torej ne rabite skrbeti za to, kakšen nivo vode imate v zbiralniku. Vse parametre delovanja nastavljate individualno in preprosto preko tekstovnega zaslona. Vode nikoli ne zmanjka.