Čistilna naprava je obvezna stvar pri vsakem objektu, bodisi stanovanjskem, v obliki vikenda ali različnih gostinskih lokalih, ki ni priključen na kanalizacijo ali pa so stroški priključnine previsoki.

Uporabljajo se za čiščenje odpadnih voda in so nekakšen nadomestek starih greznic, a obenem veliko bolj kvalitetne, saj zagotavljajo izjemno kakovostno čiščenje odpadnih voda, ki se na koncu procesa stekajo nazaj v okolje, kar pomeni, da ne škodujemo naravi.

Biološke čistilne naprave so tako odlična rešitev za različne vikende na podeželju, lovske hiše, gorske koče ali druge objekte, kjer vam čistilna naprava brez elektrike kakovostno prečisti gospodinjsko vodo. Čistilna naprava za hišo je izredno priljubljena rešitev čiščenja odpadnih voda, saj gre za cenejši sistem kot pri greznicah, kjer plačujemo draga letna čiščenja, obenem pa je sistem izjemno enostaven za postavitev, ne potrebujemo gradbenega dovoljenja, obenem je enostavno tudi upravljanje, zato verjamemo, da vas bodo čistilne naprave navdušile. Nudimo vam pestro izbiro čistilnih naprav, odvisno od vaših želja, potreb in predvsem objekta, za katerega želite čiščenje odpadnih voda, zato je pomembno, da pametno izberete. Poleg čistilnih naprav se v podjetju ukvarjamo tudi s prodajo zbiralnikov deževnic, zbiralnikov pitne vode, kompostnikov in ponikalnih sistemov in zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato zagotavljamo le najboljše po ugodni ceni.

Biološka čistilna napravaČistilne naprave Biorock

Čistilne naprave – nasveti pri izbiri

V našem podjetju imamo na voljo izjemno kvalitetne čistilne naprave, ki vam bodo kakovostno očistile odpadno vodo iz gospodinjstva, katero črpalko boste izbrali, pa je odvisne predvsem od vaših želja in potreb objekta. Pomembno je, da izberete primerno čistilno napravo in poskrbite za pravilno postavitev, zato smo vam pripravili nekaj ključnih nasvetov, na katere morate biti pozorni. Izjemno pomembna je velikost naprave, ki jo morate izbrati glede na število oseb, ki stalno živi v objektu, oz. se tam nahaja dnevno, saj prevelika in premajhna naprava ne deluje dobro. Oddaljenost postavitve naprave od objekta naj bo znotraj 20 m, lahko pa jo postavite na zelenico, dovozno pot ali parkirišče. Ključna stvar je, da mora imeti čistilna naprava vse certifikate za moč čiščenja, stabilnost in vodotesnost, saj tako dokažete, da so bile naprave testirane v realnih pogojih in ob pravilni uporabi delujejo 100%. Biološka čistilna naprava mora biti v stabilnih rezervoarjih s čim manj pokvarljivimi elektronskimi deli, kar pomeni, da bodo v prihodnosti nizki stroški vzdrževanja, obenem pa kupujte pri podjetjih, ki imajo izkušnje in nudijo ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. Mi vam zagotavljamo vse našteto in zaupajo nam številne stranke, ki so se prepričale o prednostih čistilnih naprav za čiščenje odpadnih voda.

Čistilna naprava one2clean – enostavno delovanje in upravljanje

Čistilna napravaČe je v preteklosti veljalo, da je za objekte, ki niso priključeni na kanalizacijo edina rešitev greznica, se je v zadnjih letih zgodil izjemno impresiven tehnološki razvoj in na trg so prišle čistilne naprave za hiše, ki so visokotehnološki izdelki in imajo napredne sisteme upravljanja, ki vsebuje črpalke, senzorje in ventile. Ena najbolj prodajanih in priljubljenih biološki čistilnih naprav v našem podjetju je one2clean, ki nudi našim strankam številne prednosti tako na področju obratovalnih stroškov, kot tudi varnosti. Čiščenje vod s kakovostno čistilno napravo one2clean je izjemno enostavno, obenem pa gre za cenovno dostopen sistem. Čistilna naprava nima nepotrebnih dodatkov, kar ji zagotavlja zanesljivost, za delovanje potrebuje zgolj en rezervoar z eno komoro, kjer potekajo trije koraki za proizvodnjo čiste vode. Končen produkt je torej čista obdelana voda brez vonja, ki jo lahko popolnoma brez slabe vesti spustite nazaj v okolje, saj je popolnoma očiščena in ne škoduje okolju. V kolikor želite, imamo v naši ponudbi na voljo tudi kakovostne čistilne naprave brez elektrike, za delovanje katere ne potrebujete električne energije in so odlična rešitev za različne objekta, kjer ni električne napeljave.

Biološke čistilne naprave

Biološke čistilne naprave so izjemno priljubljene za vse tiste, ki živijo v objektih, ki nimajo priključka s kanalizacijo, saj zakonodaja določa, da morajo imeti takšni objekti bodisi greznico ali čistilno napravo. Čistilna naprava s kakovostnimi sistemi prečiščevanja zagotavlja odlično čiščenje odpadnih voda, ki je tako natančno, da lahko prečiščeno vodo vrnemo nazaj v okolje. Varovanje okolja je v današnjem svetu izjemno pomembno in biološke čistilne naprave delajo ravno to, obenem pa vam privarčujejo stroške ter so izjemno enostavne za uporabo. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi vrstami čistilnih naprav, odvisno od vaših želja in potreb, od malih bioloških čistilnih naprav, čistilnih naprav za greznice do čistilnih naprav brez elektrike. Zavedamo se, da je skrb za okolje izjemno pomembno, obenem pa želimo imeti zadovoljne stranke, zato nudimo kakovostne biološke čistilne naprave po ugodni ceni, obenem pa lahko pri nas najdete tudi različne zbiralnike za pitno vodo in deževnico, kompostnike in ponikalne sisteme. Mi smo pravi naslov za čistilne naprave in verjamemo, da boste nad njimi navdušeni.