Male čistilne naprave so odlična rešitev za čiščenje odpadnih voda iz gospodinjskih in drugih objektov, ki nimajo dostopa do kanalizacije in so nadomestek starih greznic, saj so veliko bolj kakovostne, skrbijo za okolje v katerem živimo in zagotavljajo izjemno enostavno in učinkovito čiščenje odpadnih voda.

Male čistilne naprave zakonodaja

Zakonodaja je na področju kanalizacije izjemno stroga, saj je pri starih greznicah pogosto šlo za onesnaževanje okolja, v kolikor niso bile narejene pravilno, male čistilne naprave pa zagotavljajo varno in kakovostno uporabo in kvalitetno prečiščene odpadne vode, ki jih lahko mirne vesti vrnemo v okolje, saj so popolnoma neškodljive. Male čistilne naprave imajo izjemno enostavno delovanje, obenem pa gre za visokotehnološke izdelke, ki imajo napredne sisteme upravljanja, različne črpalke, senzorje in ventile. Zagotavljamo vam, da bodo male čistilne naprave izjemna pridobitev za vašo hišo, obenem pa je kakovosten sistem čiščenja odpadnih voda nujen tam, kjer ni priključka s kanalizacijo, zato so čistilne naprave priljubljene predvsem pri objektih v naravi, stran od mest, v gozdovih ter visoko v gorah. Poleg malih čistilnih naprav vam v našem podjetju ponujamo tudi zbiralnike deževnice, kompostnike za vrt, ponikalne sisteme ter zbiralnike pitne vode po izjemno ugodni ceni.

Male čistilne naprave so so primerne za objekte v naravi

 

Male čistilne naprave so kakovosten sistem, ki omogočajo izjemno enostavno čiščenje odpadnih voda tam, kjer ni mogoč priključek na kanalizacijo, ali pa so stroški priključnine na kanalizacijo predragi ter zato iščete druge rešitve. V preteklosti je bil edini način čiščenja greznica, kamor so se stekale odpadne vode, a se je iz njih širil neprijeten vonj, predvsem tam, kjer niso bile redno čiščene, obenem pa je bilo letno čiščenje odplak izjemno drago. Po zakonodaji Republike Slovenije mora namreč imeti vsak objekt urejen sistem čiščenja in stekanja odpadnih voda, bodisi s priključkom na kanalizacijo, s postavitvijo greznica ali pa s čedalje bolj priljubljenimi malimi čistilni napravi, ki so vsekakor najboljši način. Male biološke čistilne naprave imate dolgoročno korist, saj poskrbijo za ustrezno čiščene odpadne vode, ki se stekajo nazaj v okolje in niso škodljive naravi, obenem pa iz njih ne smrdi ter ne potrebujete plačati dragih priključnin na kanalizacijo. Male čistilne naprave so primerne predvsem za hiše v naravi, stran od mest, bodisi v gozdovih ali v gorah, s kakovostno čistilno napravo pa boste dosegli izjemno ugodno in kakovostno čiščenje odpadnih voda. Bivanje v naravi bo s čistilno napravo veliko bolj prijetno in udobno.

Mala čistilna naprava One2clean ima nizko porabo energije

 

Male čistilne naprave One2cleanMala čistilna naprava One2clean, ki je na voljo v našem podjetju je izjemno priljubljena čistilna naprava, ki ima številne prednosti na področju obratovalnih stroškov in varnosti, obenem pa smo izjemno ponosni, da so naše stranke zadovoljne s čistilno napravo in jo priporočajo tudi drugim. Mala čistilna naprava One2clean nima nepotrebnih dodatkov, je izjemno zanesljiva in potrebuje le en rezervoar s komoro, kjer potekajo 3 koraki obdelovanja odpadne vode, rezultat pa je čista voda brez mehanskih in električnih delov ter brez vonja, ki jo lahko brez skrbi spustite nazaj v okolje, saj ne škoduje naravi in nima nobenih nevarnih snovi. Delovanje male čistilne naprave je izjemno enostavno, prav tako je enostavna vgradnja, izbirate lahko med vgradnjo v vozno površino ali zelenico, odvisno od vaših želja in potreb. Glavne prednosti male čistilne naprave so nizka poraba energije in s tem povezani stroški, enostavna konstrukcija z minimalno pokvarljivimi deli, tih in ekonomičen kompresor vrhunskega proizvajalca z dolgo življenjsko dobo, minimalno tehnike za maksimalne učinke ter predvsem odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Prepričani smo, da bo mala čistilna naprava One2clean spremenila vaš pogled na čiščenje odpadnih voda, predvsem pa boste z njo privarčevali pri stroških ter obenem še vedno dobili izjemno kvaliteto.

Mala čistilna naprava – zakonodaja jo predpisuje tam, kjer ni priključka na kanalizacijo

 

Male čistilne napravePo zakonodaji Republike Slovenije mora vsak objekt, ki nima priključka na kanalizacijsko omrežje bodisi greznico, bodisi malo čistilno napravo, ki poskrbi za kakovostno čiščenje odpadnih voda. Če je v preteklosti veljalo, da je greznica edina rešitev, je tehnologija s čistilnimi napravami poskrbela za izjemno inovativen način čiščenje odpadnih voda, ki zagotavlja, da bo smrad zgolj še oddaljen spomin, obenem pa so odpadne vode tako kakovostne očiščene, da se lahko stekajo v okolje.

S tem se izognemo dragim letnem čiščenjem greznic, obenem pa storimo nekaj dobrega za okolje, v katerem živimo. Male biološke čistilne naprave zagotavljajo nizko porabe energije in ugodno razmerje med kvaliteto in ceno. Pri malih čistilnih napravah je izjemno pomembno dimenzioniranje, saj je odvisno, koliko ljudi prebiva v objektih, ali gre za objekt, ki nudi zgolj občasno ali stalno bivanje ali gre za različne gostinske lokale, ki imajo večje število ljudi. Zagotavljamo vam izjemno kakovostne male čistilne naprave, ki bodo kvalitetno očistile odpadne vode, obenem pa boste s tem sledili tudi zakonodaji, ki nalaga obveznost, da morate imeti malo čistilno napravo ali greznico pri objektih, ki niso priključeni na kanalizacijsko omrežje.