Inovativna čistilna naprava, ki skrbi za proračun in okolje

V zadnjih letih so sistemi za čiščenje odpadnih voda doživeli impresiven tehnološki razvoj. Danes so to visokotehnološki izdelki, opremljeni z naprednimi sistemi upravljanja, različnimi črpalkami, senzorji in ventili. Vendar je omenjena tehnologija pogosto povezana tudi z nižjo zanesljivostjo delovanja izdelka. Ustrezen sistem za odvajanje odpadne vode naj ne bo kompleksen. S čistilno napravo one2clean boste lahko prevzeli odgovornost za pravočasno odstranjevanje odpadne vode ob sočasni skrbi za svoj proračun in okolje. 

Čistilna naprava one2clean premore na terenu dokazane tehnologije čiščenja odpadnih voda, uporabnikom pa nudi številne prednosti tudi na področjih obratovalnih stroškov in varnosti. Več kot 250.000 zadovoljnih kupcev se je že prepričalo o kakovosti izdelkov Graf. S čistilno napravo one2clean je čiščenje odpadnih vod varno in cenovno dostopno. Rezervoar čistilne naprave one2clean je povozen in nosilen do 12,5 T. Betonski rezervoar sedaj nima prednosti. Vgradnja čistilne naprave je možna v vozno površino ali zelenico.

Čistilna naprava one2clean nima nepotrebnih dodatkov, zato je zelo zanesljiva, saj potrebuje le en rezervoar z eno komoro. V odpadni vodi ni mehanskih in električnih delov. Celoten proces čiščenja je tako dobro optimiziran, da je poraba elektrike minimalna, ker uporablja samo en črpalni proces, prav tako je minimalna tudi količina ostanka blata. One2clean za proizvodnjo čiste vode potrebuje le 3 korake, vsa obdelava odpadne vode pa poteka v le eni komori v rezervoarju. To odpravlja nepotrebne črpalne procese in vračanje blata. Te čistilne naprave ne boste vonjali, saj vso odpadno vodo naprava takoj »aktivira« s kisikom z uporabo edinstvene tehnologije. Končni proces one2clean proizvaja čisto obdelano vodo brez vonja.

One2clean že danes izpolnjuje jutrišnje zahteve

25garancija_badgeOne2clean sistem za čiščenje odpadnih voda je trajnostno naravnan, doseže lahko tudi učinkovitost do 99%. To zagotavlja visoko varnost naložbe, tudi če v prihodnosti zakonske zahteve postanejo strožje. Tradicionalni sistemi za čiščenje odpadnih voda uporabljajo do tri črpalne procese, medtem ko One2clean uporablja le enega in tako prihrani energijo ter podaljša življenjsko dobo zračnega kompresorja – ključnega dela sistema. Robusten čistilec vode je izdelan iz enega kosa. Ne potrebuje dodatnih priključkov ali vijakov. Sistem je enostavno vzdrževati preko integriranega samočistilnega zbiralnika. Tudi poraba električne energije je neznatna, saj porabi le 75kWh na osebo na leto.

Pozimi je tudi pravi čas za seznanjanje s ponudbo na trgu in izbiro čistilne naprave. Takrat je namreč nakup čistilnih naprav najugodnejši. Priporočamo, da si pred dokončno izbiro ogledate tudi 11. nasvetov pri izbiri čistilne naprave in odgovore na najbolj pogosto zastavljena vprašanja.

Čistilna naprava one2clean

Priporočamo tudi, da kupujete čistilne naprave pri preverjenih ponudnikih s kakovostnimi rešitvami z dobrimi referencami in veliko izkušnjami.

Samo še namig – v ožji izbor malih čistilnih naprav uvrstite zgoraj opisano čistilno napravo one2clean nemškega proizvajalca Graf, ker si lahko še pred glavno gradbeno sezono rezervirate nižjo nabavno ceno in izkoristite dodatne ugodnosti, kot je podaljšana garancija za rezervoar na 10 let ter brezplačno dostavo in zagon male čistilne naprave.